1. veiligheid
  2. gps tracker hond

Beste gps tracker hond - Top 10 lijst van 2024

Laatst bijgewerkt: 17 dec. 2023

Het is een bekend gezegde dat de comfortabele onzekerheid wordt gegeven door een goede voorbereiding. Met dat in gedachten hebben we deze top 10 gemaakt om jou te helpen bij het kiezen van de beste gps tracker hond op de markt. Met exacte details zoals waarvoor je het product nodig zou hebben en waar je op moet letten bij het kopen, hebben we ervoor gezorgd dat je voorbereid bent om de beste gps tracker hond te kopen.

Bekijk de top 10 beste gps trackers hond hier! Onze experts hebben alle gps trackers hond met elkaar vergeleken en een top 10 met de allerbeste gps trackers hond gemaakt. Vergelijk ze met elkaar om de beste keuze voor jou te maken. Bekijk hieronder meteen welke 10 als beste uit onze gps trackers hond test gekomen zijn.

Vergelijk onze top 10 beste gps trackers hond

Een gps tracker hond kopen? Dan wil je uiteraard een van topkwaliteit. Soms zie je echter door de bomen het bos niet meer. Er zijn er immers zo veel te koop. Het is dus niet raar als je twijfelt. Wanneer producten populair zijn, gaan veel fabrikanten daarin mee door ze zelf ook te produceren. Dit zorgt voor een groot aanbod in de markt. Hoe maak je dan de beste keuze? Juist! Door onderzoek te doen. Echter heeft niet iedereen de tijd om alsmaar onderzoek te doen naar de beste producten. Wij hebben dit voor nou gedaan met de gps trackers hond. De keuze voor jou bestaat nu nog slechts uit 10 goede gps trackers hond. Bekijk onze top 10 beste gps trackers hond hieronder.

1. Tractive GPS DOG 4 GPS - gps tracker hond beste getest!

De Tractive GPS DOG 4 hondentracker is ontworpen om je hond te volgen en te beschermen. Of je nu op vakantie gaat of gewoon de straat uit wandelt, de tracker helpt je om je hond te vinden wanneer hij of zij verdwaald is. De tracker is uitgerust met een ingebouwde SIM-kaart en GPS-ontvanger, waardoor hij altijd verbonden is met het GSM-netwerk. Dankzij deze verbinding kun je je hond altijd lokaliseren met behulp van de gratis Tractive GPS-app. Met deze app kun je ook de activiteiten van je hond volgen, zoals het aantal stappen, de afgelegde afstand en de duur van de wandeling. Dankzij de flexibele rubberen klem past de tracker op de meeste halsbanden en hondentuigen. De Tractive GPS DOG 4 hondentracker is de perfecte manier om je hond te volgen en te beschermen tegen verdwalen. Koop de tracker, kies een abonnement en begin met tracken. Met deze tracker weet je altijd waar je hond is en wat hij of zij aan het doen is. Je bent er dus zeker van dat je hond veilig thuis komt.

2. Tractive GPS DOG 4 GPS

Met de Tractive GPS DOG 4 GPS Tracker voor Honden Activiteitenmonitor kun je je huisdier altijd in de gaten houden. De tracker is uitgerust met de nieuwste technologie en is zeer eenvoudig te gebruiken. Door de flexibele rubberen klem past de tracker op de meeste halsbanden en hondentuigen. Met de Tractive GPS-app kun je realtime zien waar je hond zich bevindt en waar hij of zij is geweest. Ook kun je de activiteiten van je hond bijhouden. De app maakt gebruik van GPS en mobiele technologieën. Je krijgt ook een melding als je hond een vooraf ingestelde geofence verlaat. Zo ben je altijd op de hoogte waar je huisdier is en wat hij of zij doet.

3. Tractive GPS DOG 4 GPS

De Tractive GPS DOG 4 GPS Tracker is een geweldige manier om je hond te beschermen en de activiteiten te volgen. Met deze tracker kan je het verblijfplaats van de hond altijd in de gaten houden. De tracker is uitgerust met een GPS-signaal waarmee je een real-time locatie van de hond kunt zien. De tracker is ook in staat om de activiteit van de hond te volgen, zoals wandelen, rennen, spelen en meer. De Tractive GPS DOG 4 Tracker is gemaakt van een stevig materiaal en is donkerblauw van kleur. De tracker heeft een flexibele klem die past op de meeste halsbanden en hondentuigen. De tracker heeft een kleine formaat, wat betekent dat hij comfortabel en licht is voor de hond. Het is ook waterdicht en heeft een lange batterijduur. Met de gratis Tractive GPS-app heb je de mogelijkheid om de tracker te gebruiken en om meer gegevens over de hond te verzamelen. De app biedt een handige tool voor het volgen van de activiteit van de hond, zoals hoe ver de hond heeft gerend of hoeveel calorieën hij of zij heeft verbrand. Je kunt ook een virtuele afrastering maken voor de hond, zodat je een melding krijgt als de hond de afrastering overschrijdt. Met deze tracker kun je je hond beschermen en zorgen dat je altijd weet waar hij of zij is.

4. Weenect DOGS² GPS Tracker

Met de Weenect GPS tracker voor honden kun je je hond in realtime volgen, waar hij ook naar toe gaat. Het apparaat is uitgerust met een SIM-kaart (verplicht en meegeleverd door Weenect) en verbindt met je telefoon via de gratis app. De locatie van je hond wordt continu bijgehouden, zodat je altijd weet waar hij is. Als je hond een vooraf gedefineerd gebied binnengaat of verlaat, krijg je een signaal op je telefoon. Bovendien is de GPS-tracker ook voorzien van een waarschuwingssignaal als de batterij bijna leeg is, op 30% en 15%. Met de Weenect GPS tracker voor honden heb je altijd het overzicht. Het apparaat is eenvoudig te gebruiken en hoeft niet geïnstalleerd te worden. Registreer jezelf op de Weenect website, zet het apparaat aan en de tracker is klaar voor gebruik! In de levering zit een Weenect honden GPS-tracker, een USB-kabel, een oplaadstation en een siliconen hoesje dat aan alle trackers vast gemaakt kan worden. Zo is je hond altijd en overal veilig en gevonden!

De beste vier gps trackers hond heb je nu gezien. De top 5-10 krijgt ook allemaal vijf sterren. Het kan zomaar zijn dat een van deze gps trackers hond het beste bij jou past. Heb je al een keuze gemaakt of wil je de volgende 6 ook nog bekijken? Scroll rustig verder om de perfecte gps tracker hond voor jou uit te kiezen. De beste gps tracker hond voor jou zit zeker tussen deze 10.

5. Nuvance GPS Tracker

Met de Nuvance GPS Tracker voor Hond en Kat Huisdier IP67 Waterdicht krijgt jouw huisdier de beste zorg en bescherming. Deze compacte en krachtige tracker is discreet ingebouwd in de halsband, waardoor je huisdier hier geen last van zal hebben. Hiermee kun je jouw huisdier altijd op de voet volgen, waar hij ook naartoe gaat. De tracker is ook uitgerust met een SOS-functie voor noodgevallen en is IP67 waterdicht. Het is natuurlijk belangrijk dat je jouw huisdier altijd in de gaten kunt houden. Daarom is de Nuvance GPS Tracker voor Hond en Kat Huisdier IP67 Waterdicht een perfecte oplossing. Met deze tracker kun je jouw viervoeter altijd op de voet volgen, waar hij ook naartoe gaat. Bovendien is de tracker waterdicht, waardoor je hem zonder zorgen buiten kunt gebruiken. Met de SOS-functie voor noodgevallen is je huisdier ook altijd beschermd.

6. Mini GPS tracker Volg Sys

Deze mini GPS tracker is het perfecte apparaat voor het traceren en volgen van uw meest waardevolle bezittingen. Met deze tracker kunt u de preciese locatie van auto’s, scooters, motoren, boten, kinderen en dieren weten. Het is een klein, draagbaar apparaat dat u gemakkelijk kunt meenemen. De GPS tracker heeft een geavanceerde technologie die realtime locatie gegevens biedt. U kunt de locatie van uw auto of kinderen binnen een straal van 10 meter meten. Verder heeft de tracker een lange levensduur en een hoge prestatie. De GPS tracker wordt geleverd met een Nederlandse handleiding waarmee u snel kunt leren hoe het apparaat werkt. Met deze handleiding kunt u de tracker makkelijk installeren en de locatiegegevens monitoren. Verder kunt u ook een alarm instellen voor speciale gebeurtenissen. U kunt bijvoorbeeld een alarm instellen als uw kind of dier een bepaalde locatie verlaat. Op deze manier kunt u uw kinderen en dieren altijd in de gaten houden.

7. Mini GPS Tracker Kind

Deze GPS tracker biedt veel voordelen. Je krijgt een gratis simkaart met beltegoed bij het product wat je kunt gebruiken om de gps tracker te activeren. Je kunt de tracker ook instellen om meldingen te ontvangen zoals als als het apparaat buiten een vooraf ingestelde zone gaat. Op deze manier kun je altijd op de hoogte blijven van de locatie van je kind, huisdier of familielid. Het kleine formaat van de mini GPS Tracker maakt het een ideaal product voor het bijhouden van de locatie van je kind, kat, hond, fiets of auto. Je kunt de tracker eenvoudig plaatsen in kleding, een koffer, een rugzak, een auto of aan een halsband. Met behulp van de krachtige en geavanceerde technologie heb je altijd een goed overzicht van waar je dierbare is.

8. Sinotrack Mini GPS Trac

De Sinotrack Mini GPS Tracker is een klein en eenvoudig te gebruiken apparaat dat uw kind, senior, huisdier, bagage en auto kunnen volgen. Het heeft een klein formaat, dus het kunt u makkelijk verbergen. De tracker heeft een ingebouwde batterij die geschikt is voor lange tijd gebruik. Een andere geweldige functie is dat het een gratis houder heeft. Je kunt de GPS tracker gemakkelijk aan de achterkant van je auto bevestigen. De Sinotrack Mini GPS Tracker is eenvoudig te gebruiken en heeft geen abonnement nodig. Het kan gebruikt worden met een mobiele app voor het volgen van je auto, huisdier, kind of bagage. De app geeft u een krachtige real-time tracking informatie, zodat u altijd weet waar uw waardevolle bezittingen zijn. De tracker heeft ook een geofence functie waardoor u een melding krijgt als het objet buiten het vooraf ingestelde gebied gaat.

9. Key Finder -Sleutel Vinder

De KeyFinder is een handig apparaat dat uw eigendommen en/of huisdieren kan traceren. Het is een klein apparaat met een ingebouwde Bluetooth 4.0-technologie, waardoor het eenvoudig verbonden kan worden met uw smartphone. De KeyFinder is een eenvoudige manier om uw eigendommen of huisdieren te traceren, waar u ook bent. U hoeft alleen maar de app te downloaden om de locatie van het apparaat te zien. Met de KeyFinder krijgt u ook waarschuwingen als uw eigendommen of huisdieren te ver uit de buurt gaan. De app stuurt u een bericht als ze te ver weg zijn, zodat u direct actie kunt ondernemen. U kunt ook een virtueel hek instellen om uw eigendommen of huisdieren binnen een bepaalde afstand te houden. U krijgt een bericht als het hek wordt overschreden. De KeyFinder is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat uw eigendommen en huisdieren altijd veilig zijn.

10. Spotter® Huisdier

Met de Spotter® Huisdier GPS Tracker Hond Inclusief Prepaid Simkaart Activity Tracker Waterdicht ben je altijd op de hoogte van de avonturen van jouw hond. Dankzij deze kleine GPS tracker (4 cm en 21 gram) kun je zijn locatie en activiteiten op je telefoon volgen. Je kunt ook instellen waar je hond naar toe mag gaan. Als hij buiten of binnen de zone komt, stuurt de tracker je een bericht. Het is ook mogelijk om een activity tracker te gebruiken om te zien hoe actief je hond is. Met meer dan 35.000 gebruikers is de Spotter® Huisdier GPS Tracker al een enorm succes. Je kunt er ook voor kiezen om deze tracker met een abonnement te gebruiken, waarmee je extra mogelijkheden krijgt. Kortom, de Spotter® Huisdier GPS Tracker biedt alles wat je van een hondentracker verwacht.

Zojuist heb je de beste 10 gps trackers hond mogen aanschouwen. Door deze met elkaar te vergelijken, heb je een goed beeld over welke gps tracker hond bij je past. We hopen dat je een keuze hebt kunnen maken na het bekijken van onze top 10 reviews van de gps trackers hond.

Inhoudsopgave

FAQ over de best geteste gps trackers hond

Wij verkopen zelf geen gps trackers hond, wij onderzoeken enkel de reviews. Bij elke gps tracker hond uit onze top 10 kun je op de ‘Bekijk prijs bij bol.com’ knop klikken waarna je wordt doorgestuurd naar de webwinkel. Hier kun je de door jou gekozen gps tracker hond kopen.

Wat is de beste gps tracker hond? Na het doen van onze uitgebreide vergelijking is Tractive GPS DOG 4 GPS het beste uit deze test gekomen. Vergelijk zelf ook zeker de gps trackers hond in onze top 10 met elkaar om er achter te komen welke gps tracker hond het beste bij jou past.

We hebben zelf geen invloed op de levertijd van een gps tracker hond. Onze partnerwebsites verkopen de producten en verzorgen de levering van gps trackers hond. Klik op de gele button onder een van de gps tracker hond om de levertijd te zien.

We vergelijken alle gps trackers hond op meerdere factoren. We kijken onder andere naar de kwaliteit en de prijs van de gps trackers hond. Vergelijk onze top 10 beste gps trackers hond zelf ook om de beste persoonlijke keuze te maken.

Picture of Sophie Kuiper
Sophie Kuiper

Huisdieren expert

Welkom op huisdierenforum.com, de website voor alle huisdierenproducten en voor al je vragen over huisdierproducten. 

Vroeger hadden we thuis veel huisdieren dus ik ben er mee opgegroeid. De liefde voor dieren bleef toe nemen en dus besloot ik er mijn werk van te maken. Ik word heel vrolijk als ik met dieren bezig ben. Hopelijk heb je iets aan mijn top 10 beste lijstjes.

Tot slot over de gps tracker hond recensie

Al met al hebben we geprobeerd de top 10 gps tracker hondenproducten voor je samen te stellen. We hopen dat je deze lijst een handig hulpmiddel hebt gevonden om de beste optie te vinden voor jouw situatie. Bij het uitgebreide lezen over de gps tracker honden, zal je uiteindelijk de juiste keuze maken. We hopen dat je een product uit de top 10 hebt gekozen dat bij je past! Kortom, als je op zoek bent naar een gps tracker hond, moet je er rekening mee houden dat er verschillen zijn tussen producten. De beste manier om de juiste optie te kiezen, is om de kenmerken van de verschillende producten in deze gids te vergelijken, in combinatie met je eigen behoeften. Dan weet je zeker dat je een geweldige gps tracker hond krijgt voor een betaalbare prijs. Op basis van deze informatie kunnen we concluderen dat er een breed scala aan verschillende gps tracker honden te vinden is. Er zullen altijd specificaties zijn die je leuk vindt en andere die het best bij je situatie passen. Met deze gids in de achterzak, kan je gerust op zoek gaan naar wat jouw behoeften precies zijn, en welke gps tracker hond daar het beste bij past. Je koopt dan een product met een goede prijs en kwaliteit, dat precies bij je situatie past! Zo heb je altijd de beste keuze gemaakt.

Ons doel is om consumenten een handig overzicht te geven aan beschikbare gps trackers hond van hoge kwaliteit. Door ons onderzoek weten wij welke gps trackers hond het beste in de markt liggen. Met onze top 10 gps trackers hond hopen we je te hebben geholpen een keuze te maken. Elke keuze is persoonlijk en soms zijn de goedkoopste gps trackers hond niet de beste. Beslis verstandig voor je huisdier en vergelijk zelf ook de verschillende gps trackers hond met elkaar, zodat jij de beste keuze maakt. 

Disclaimer: de resultaten van de top 10 zijn tot stand gekomen door het vele vergelijken van gps trackers hond. Bij elk product geven we je een optie tot kopen op een van onze partner websites. We zijn zelf niet aansprakelijk voor de levering van een gps tracker hond.

Keuzetips voor het kopen van een goede gps tracker hond: Vergelijk de beste gps trackers hond hier

Bij het kopen van een gps tracker hond zijn er veel mogelijkheden. Onze kooptips kunnen je hopelijk helpen bij deze keuze. Bedenk wat je budget is en baseer hier je keuze op. Een dure gps tracker hond hoeft niet altijd de beste te zijn en een goedkope gps tracker hond is niet bij voorbaat minder goed. Onze beste tip is om vooral te kijken welke gps tracker hond het beste bij jouw huisdier past.

Gepubliceerd op: 22 dec. 2022

Heb je een vraag?

Stel hier je vraag over huisdieren! Vul de witte vakken in en verstuur je vraag. Er zal snel een dierenvriend zijn die het antwoord voor je paraat heeft. Help elkaar met het beantwoorden van vragen en praat mee.